
Krem kakaowy smak pomarańczowy
Krem czekoladowo-pomarańczowy do smarowania — bez dodatku cukru i oleju palmowego
Sprawdzona receptura i idealny zestaw składników bez cukru i oleju palmowego to podstawa dobrego smaku. Połączenie bogatego w przeciwutleniacze kakao oraz aromatycznej pomarańczy gwarantuje wyraziste i niepowtarzalne doznania smakowe. Gładkie i kremowe smarowidło kakaowe o pomarańczowym aromacie sprawdzi się nie tylko do kanapek, ale także jako dodatek do babeczek, tortu czy naleśników. Krem bez dodatku cukru i oleju palmowego to wysokiej jakości produkt, który zawiera substancje słodzące.
Krem czekoladowo-pomarańczowy do babeczek i innych wypieków o doskonałym składzie
Składniki: substancje słodzące (maltitole, glikozydy stewiolowe ze stewii), mieszanka tłuszczowa (tłuszcz shea, olej rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7,8 %, serwatka w proszku (z mleka), mleko pełne w proszku, emulgator (lecytyny), aromaty. Produkt może zawierać orzechy, soję, zboża zawierające gluten.
Opakowanie zbiorcze zawiera: 9 szt.
- Cecha: bez dodatku cukru, bez dodatku oleju palmowego
- Smak: Pomarańczowy
- Przeznaczenie: Do bezpośredniej konsumpcji, Do smarowania
- Gramatura: do 400g
- Opakowanie: Słoik Twist-off
Wartość odżywcza produktu w 100g | |
Wartość energetyczna | 2143 kJ / 519 kcal |
Tłuszcz | 41 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 51 g |
W tym cukry | 5,0 g |
W tym poliole | 45 g |
Białko | 3,0 g |
Sól | 0,11 g |
Dodaj opinię
Dodaj opinię